DRAADSTAAL IN APRIL   22 januari 2008

Voor wie het interessant vindt: in april is DRAADSTAAL terug op ned 3 met 6 nieuwe afleveringen op de zondagavond om half negen! Gegroet, Dennis

WE KIJKEN NOG WEL HOOR!   12 november 2007

Lieve mensen, ik heb inderdaad te lang niet van me laten horen. Ik kijk hier nog wel zo nu en dan. Vooralsnog lijkt het erop dat Nieuw Dier aan zijn einde is gekomen. Het programma is tot stand gebracht in samenwerking met Talpa en contractueel mag je dan niet zomaar die naam gebruiken bij een nieuw project. Erik en Sieger zijn inmiddels weer druk in de weer in het theater, dus daar moeten jullie zeker eens heen. Jeroen en ik lijken voorlopig een mooi nest te hebben gevonden bij de VPRO. Tot zover!

JEROEN EN DENNIS MET NIEUW PROGRAMMA: DRAADSTAAL.NL   6 augustus 2007

Vanaf 14 september 15 weken lang op ned 3 bij de VPRO, een nieuw programma met (onder voorbehoud) de titel DRAADSTAAL.NL, een satirisch programma over de grote of juist hele kleine thema's uit het ingewikkelde moderne leven. DRAADSTAAL.NL zal bestaan uit een studiogedeelte met dialogen en een sketchgedeelte. Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de website waar iedere dag van 's morgens tot 's avonds reacties op het nieuws te zien zullen zijn in de vorm van filmpjes, soundbites, columns, cartoons en nog veel meer. Een website om in de gaten te houden!!! Het programma is vanaf 14 september iedere vrijdag om 23:30 op ned 3 te zien.

WEBSITE IN JEROEN VAN KONINGSBRUGGE IN DE LUCHT   27 juli 2007

Jeroen van Koningsbrugge heeft nu zijn eigen thuisbasis op www.jeroenvankoningsbrugge.com!

KIJK ZO NU EN DAN EENS OP:   15 juli 2007

http://www.spitsnet.nl/blog/blog.php/dennisvdv

HERHALINGEN   5 juli 2007

Lieve mensen (waaronder fans) sommigen hadden het al in de gaten: nieuw dier wordt op dinsdagavond herhaald op tien. Wij wisten er eerlijk gezegd ook niet van, maar gelukkig weten kijkers het uit zichzelf te vinden. Hoezee.

RTL?   1 mei 2007

Jullie hebben wellicht al gehoord dat de zender TIEN in onderhandeling is met andere zenders. Nog steeds is er niets zeker maar er zijn hardnekkige geruchten dat het RTL gaat worden. Volgens sommige welingelichte bronnen zou dat een goed teken kunnen zijn voor nieuw dier, daar het programma daar meer past dan bij bijvoorbeeld SBS6. Mogelijk zal dan eerst het eerste seizoen herhaalt worden....en dan...wie weet!

NIEUWS   29 januari 2007

Het nieuws is eigenlijk dat er geen nieuws is. We wachten nog steeeds op het verlossende woord. Gaan we door of niet? Zodra wij meer weten, weten jullie het ook. Gegroet!

GELUKKIG NIEUWDIER!   1 januari 2007

Bedankt voor alle fijne reacties het afgelopen jaar. Een heel gelukkig 2007 gewenst van Jeroen, Dennis, Sieger en Erik.

ACHTER DE SCHERMEN   10 december 2006

JA HOOR, HET IS ZOVER; NIEUW MATERIAAL VAN ACHTER DE SCHERMEN IS TE VINDEN ONDER HET KOPJE 'FUNNY MOVIES'. SNEL KIJKEN DUS! EN VERGEET NIET 23 EN 26 DECEMBER NAAR NIEUW DIER TE KIJKEN: DE KERSTAFLEVERING!!! Op TIEN!!!

KERSTAFLEVERING   1 december 2006

Aflevering 10 van Nieuw Dier staat in het teken van kerst en zal derhalve worden uitgezonden op: Zaterdag 23 dec. Om 23.15 uur NA de Wedstrijden en 2e Kerstdag NA Koppensnellers kerstspecial rond 22.30 uur op TIEN natuurlijk (nou ja...natuurlijk...het heette eerst Talpa...natuurlijk) Schrijf het in je agenda, zeg het je vrienden!!!

AFLEVERING 9 STAAT VOOR DE DEUR!   23 november 2006

Beste mensen, om misverstanden te voorkomen: vanavond is er gewoon weer een nieuwe aflevering van Nieuw Dier! De negende om precies te zijn. Aflevering 10 is een kerstaflevering geworden en zal om die reden uitgezonden worden tijdens deze warme dagen.

SONGS   9 november 2006

De oplettende burger heeft al ontdekt dat er in het menu hierboven een onderdeel is vervangen. Je kunt nu de oerversies beluisteren en downloaden van de liedjes die speciaal voor Nieuw Dier zijn gemaakt. Het liedje 'bleeding birds' was het oorspronkelijke eindlied van aflevering 8, maar uiteindelijk hebben we gekozen voor 'tram 7'. 'Ik hou van iedereen' is het liedje dat teksschrijver Sjoerd van de Broek op heeft staan als hij bezoek krijgt van Robbie Wieringa, voor wie hij uiteindelijk Rengdengdeng maakt. Looi down, geniet en dans!

VRIJDAG 24 EN ZATERDAG 25 NOV: HERHALING AFLEVERING 2   17 november 2006

Vanavond en morgenavond zal op veler verzoek aflevering 2 nog eens worden herhaald. Dat betekent dat volgende week aflevering 9 zal worden uitgezonden. Dit alles om aflevering 10, de kerstaflevering, wat meer naar de daadwerkelijke kerstdata door te schuiven. Jullie zullen dus nog even moeten wachten op nieuw materiaal. Het goeie nieuws is dat zeer binnenkort het geroemde homo-lied te downloaden zal zijn alhier. Waarschijnlijk maandag al. nieuw dier: vrijdagavond om 21:30 nieuw dier: zaterdagavond om 23:45

KIJK OOK EENS HIER   15 november 2006

http://www.spitsnet.nl/blog/blog.php/dennisvdv

LAATSTE OPNAMEDAG   12 november 2006

Afgelopen zaterdagnacht rond de klok van 01:30 hebben we het laatste shot opgenomen van aflevering 10 en dus van het eerste seizoen. Nadat de regisseur, Bart Timmer, het laatste shot had goedgekeurd klonk het 'It's a wrap!' en vlogen we elkaar in de armen. Het zit erop. We willen natuurlijk niet teveel vooraf prijsgeven, maar aflevering 10 beloofd een prachtige kers op de taart te worden, al zeg ik het zelf. Kijken dus!!! Dennis

SCREENSAVER   30 oktober 2006

Overbodigerwijs moet nog even vermeld worden dat er een nieuwe screensaver te downloaden valt. We krijgen nog steeds reacties van mensen die zich afvragen waarom ze de schrikbarende tekst 'helaas, pas volgend seizoen weer nieuwe afleveringen van Nieuw Dier' op hun scherm zien. Dat stamt nog uit de tijd dat het uitzendschema niet bekend was. Wees gerust; de komende weken valt nog iedere vrijdag en zaterdagavond te genieten van onze sketches. En via de homepage is een geupdate versie van de screensaver te downloaden (behalve voor mensen met een apple, zoals ik) Dennis

AFLEVERING 9   30 oktober 2006

check dit effe

http://www.youtube.com/watch?v=PtvjYi2whT4

groeten jeroen

 


LINK   28 oktober 2006

http://www.youtube.com/watch?v=SiNftjBt6Qo

ALWEER NIEUW DIER   27 oktober 2006

Het kan niet op; zaterdag om 23:45 de herhaling van aflevering 6.

NIEUW DIER OP VRIJDAG EN ZATERDAG   21 oktober 2006

Aangezien niet iedereen de tijd heeft zich op vrijdagavond te laven aan de uitzending van Nieuw Dier wordt voor hen die het hebben gemist vanaf vrijdag 27 oktober de uitzending op zaterdag herhaald, zo rond kwart voor twaalf. En voor de echte liefhebbers is er dus de gelegenheid Nieuw Dier twee avonden achter elkaar te gaan zien. Oh, wat is het leven soms schitterend!

NIEUW DIER IN HERHALING   20 oktober 2006

Om heel Nederland (inclusief Nieuw Dier-fans) de gelegenheid te geven zich vanavond op te warmen voor de finale morgen van 'Sterren Bewegen Op Bevroren Water' (ook wel IJS genoemd), hebben wij besloten om niet afl. 6 uit te zenden, maar afl. 3 te herhalen. Vanaf volgende week zijn er echter weer gewoon nieuwe afleveringen van Nieuw Dier.

NIEUW DIER VANAF NU OP JE IPOD   11 oktober 2006

Ga naar www.tien.tv en zoek naar vodcasts van Nieuw Dier

 Groet, Erik


SCREENSAVER VERSIE 2   17 oktober 2006

Degenen die er snel bij waren en als één van de eerste de screensaver hebben gedownload, hebben misschien al gemerkt dat de screensaver een oude tv-gids gebruikt.

Bij het uitkomen van de nieuwe programmering hebben we de screensaver aangepast, maar degenen die de screensaver hebben geïnstalleerd moeten die opnieuw downloaden en installeren om op het juiste moment geattendeerd te worden op nieuwe afleveringen van Nieuw Dier.


NIEUW DIER SEIZOEN 2   14 oktober 2006

Binnenkort ligt in de winkel de DVD met seizoen 2 van Nieuw Dier, met daarin gastoptredens van Ricky Gervais, bekend van The Office, maar ook bijdrages van Marc-Marie Huijbregts, Anouk, Lousewies van der Laan, Jamai en Samir A. Kopen dus. Maar eerst seizoen 1; we zijn hard aan het zoeken naar manieren om de hele natie naar Nieuw Dier te laten kijken. Misschien dat jullie ons kunnen helpen. Briljante ideeen? Spandoeken bij voetbalwedstrijden, appearances bij televisieprogramma's...wie weet waar jullie toe in staat zijn. Laat het ons weten. Dennis

WE ZIJN ER!   8 oktober 2006

Vanaf nu zullen we via deze nieuwspagina of de blogs wat meer dan voorheen op de site aanwezig zijn. Momenteel is dat nog wat lastig, aangezien we volop met filmen en schrijven bezig zijn, maar we gaan ons best doen jullie te woord te staan. We willen dus vooral uitnodigen te reageren op de afleveringen en vragen te stellen (binnen de grenzen van het betamelijke). Schroom dus niet. Gisteren hebben we de laatste opnames gehad voor aflevering 7, en momenteel zijn we druk aan het schrijven voor aflevering 9 en 10. En dan beginnen eind deze week weer de draaidagen voor aflevering 8. We houden jullie op de hoogte. Sinds een paar dagen is er een nieuw onderdeel aan deze website toegevoegd, namelijk 'funny movies'. De titel zegt het al; rare gekke filmpjes. Hahaha. Dennis